Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

parinti cu viza expirata -aprobat schimbare statut pt reintregirea familiei

Last post 11-28-2011, 11:34 AM by Ginna. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  08-09-2010, 09:06 AM 82234

parinti cu viza expirata -aprobat schimbare statut pt reintregirea familiei

Salutare tuturor,

Am niste prieteni ai caror parinti au venit cu vize de turist si au ramas peste vize. Ei au venit in  august 2009, viza expirand in februarie 2010, cand zic viza ma refer la I-94 , pt ca vizele sunt pe 10 ani cu multiple intrari. Prietenii mei vor aplica pt cetatenie in iunie 2011, probabil o vor obtine in septembrie 2011? In fine, intrebarea este daca ati auzit pe cineva care a facut aceeasi miscare si au aplicat pt reintregirea familiei atunci cand au devenit cetateni. A existat o penalizare pt ca au stat peste viza parintii?

Multam!

Ary
  •  08-11-2010, 05:49 AM 82240 in reply to 82234

Re: parinti cu viza expirata -aprobat schimbare statut pt reintregirea familiei

Vor avea probleme la ajustarea de statut. Vor avea aproape 2 ani de sedere ilegala care aduce un ban de 10 ani. Nu stiu daca sunt waivers pentru situatia lor, dar nu le va fi usor :(
  •  11-18-2011, 10:57 AM 82788 in reply to 82240

Unde ai gasit tu chestia asta cu 10 ani de banning? ca sa o caut si eu! 

Thanks! 

Ary
  •  11-28-2011, 11:34 AM 82789 in reply to 82788

sotoloredana:

Unde ai gasit tu chestia asta cu 10 ani de banning? ca sa o caut si eu! 

Thanks! 

Nu mai tin minte unde am citit asta. Oricum, e gresita informatia. Se refera la faptul ca daca parintii tai pleaca din America, vor avea interdictie la reintoarcere. Nu stiu despre ajustarea de statut din viza de turist expirata.

Am vazut ca ai intrebat despre I-30 si I-485. Trimite-le impreuna. Nu poti aplica pentru travel document pentru ca nu se pot intoarce in America pe Advance Parole din cauza overstay. Sa nu plece din tara pana nu au green card-ul. Multa bafta.

View as RSS news feed in XML