Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

romportal nu mai e cum a fost...:(

Last post 08-01-2012, 06:39 PM by Justinia. 17 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  04-15-2012, 08:50 PM 82818

romportal nu mai e cum a fost...:(

am intrat pentru prima data pe romportal cu ani in urma...si era un forum foarte activ...tare mi-a placut...acum nu prea mai e...:(

oare de ce?...a fost un sprijin pentru cei ajunsi aici...cred ca mai sunt si acum destule subiecte de discutat...

oare suntem prea ocupati?...totusi o jumatate de ora duminica seara nu cred ca e asa de imposibil...

•  05-25-2012, 03:00 PM 82824 in reply to 82818

Re: romportal nu mai e cum a fost...:(

Yep, nu mai e ceea ce a fost, dar poatre reveni la viata ;) Un pic de ajutor nu strica niciodata. Asa cum si tu spui nu ai mai intrat de ani de zile , de ce? :) 

Raspunsul e simplu , au aparut alte "ocupatii" de exemplu facebook ;). Apoi probabil ca e lipsa de interes, timp, etc.

Dar ai perfecta dreptate, o jumatate de ora in weekend sau la cafeaua de dimineata se poate ;)

"What nerv's me also destroy me!"
  •  05-29-2012, 10:31 PM 82827 in reply to 82824

Leona:

o jumatate de ora in weekend sau la cafeaua de dimineata se poate ;)

....sau in toiul noptii..cand numeri stelele pe cer in timp ce canti 'nani nani puisor'...zic si eu...timp nu este? Big Smile 

Live Free or Die.
  •  06-01-2012, 06:08 AM 82828 in reply to 82827

Buna fetelor, ce mai faceti? A trecut ceva timp de la ultima intalnire.

Leona, daca nu gresesc aveti un baietel, felicitari!

•  06-03-2012, 03:53 PM 82829 in reply to 82828

Leona are un baietel ,o mindrete de baiat si o printesa minunata.
  •  06-04-2012, 09:36 AM 82831 in reply to 82829

Asta da veste!

D-na Viky, ma bucur sa va "revad" on line si mai ales cu asa vesti. Transmiteti-le fericitilor parinti felicitari din partea mea, sanatate si ani multi, sa ii creasca mari si sa se bucure de ei. Se pare ca urarile de la nunta au fost de bun augur:). Cine e acum cea mai fericita bunica?

•  06-04-2012, 04:14 PM 82832 in reply to 82827

arissa:

....sau in toiul noptii..cand numeri stelele pe cer in timp ce canti 'nani nani puisor'...zic si eu...timp nu este? Big Smile 

in special in toiul noptii cand te apuca melancolia zilelor de mult apuse :))))))  

•  06-04-2012, 04:18 PM 82833 in reply to 82828

olivia:

Buna fetelor, ce mai faceti? A trecut ceva timp de la ultima intalnire.

Leona, daca nu gresesc aveti un baietel, felicitari!

Hei Olivia !!!!! A zburat timpul efectiv. Noi suntem bine putin mai batrane poate dar aceleasi de alta data :) Tu ce mai faci?? Nice to see u around ;) 

•  06-05-2012, 07:56 PM 82834 in reply to 82818

De acord cu tine taggro, wow nu am mai intrat pe Romportal de ceva timp..sunt bucuroasa ca inca mai sunt cativa activi. O sa imi fac obicei sa vin sa va salut macar 1 data pe luna :P
  •  06-06-2012, 05:46 AM 82835 in reply to 82833

Buna Leona, asa este, trece timpul... Nici eu nu ma pot lauda ca am intinerit intre timp :). Toate bune pe aici, cred ca singura noutate de cand nu ne-am mai vazut este ca sunt la scoala, al doilea an la Henry Ford Community College, mai am doua clase in toamna si graduez. In rest mai nimic nou,  scoala, munca si cand prindem ceva timp liber, pescuit:). Chiar pe unde umbla colegul Cyber ca si el era amator de pescuit? Poate ne vede pe aici si apare si el la o mica sueta.

A... da, mai e ceva nou, nu mai sunt blondaBig Smile.

AlinaB, ma bucur sa te "revad" si pe tine, uite ca incet, incet poate mai reapar din "vechea gasca".

•  06-10-2012, 06:37 PM 82836 in reply to 82835

Buna Olivia,

Sunt o bunica fericita mai ales ca dupa 4 nepoti a venit si-o nepotica .E asa de dulce !!!! Din pacate chiar daca suntem foarte aproape eu n-o vad tot timpul pentruca nu sofez iar fiicamea este extrem de ocupata iar parintii PRINTESEI si mai si cu doi micuti .

Facebookul a cam incetinit intrarile pe romortal ,era placut cu multi ani in urma si cred ca a fost si de mare ajutor sitiul .

Anii trec.....lumea se mai schimba .

•  06-13-2012, 03:52 AM 82837 in reply to 82834

AlinaB:
    O sa imi fac obicei sa vin sa va salut macar 1 data pe luna :P

Hi there!! O data pe luna suna bine :).  

•  06-13-2012, 04:01 AM 82838 in reply to 82835

olivia:

..., al doilea an la Henry Ford Community College, mai am doua clase in toamna si graduez. In rest mai nimic nou,  scoala, munca si cand prindem ceva timp liber, pescuit:). Chiar pe unde umbla colegul Cyber ca si el era amator de pescuit? Poate ne vede pe aici si apare si el la o mica sueta.

A... da, mai e ceva nou, nu mai sunt blondaBig Smile.

Felicitari pentru scoala!!!! Tre sa postezi  poza  :) update la albumul "sa ne cunoastem" :))  

Noi nu mai suntem in MI de ceva timp ;)

•  06-15-2012, 04:30 AM 82840 in reply to 82838

Leona:

Felicitari pentru scoala!!!! Tre sa postezi  poza  :) update la albumul "sa ne cunoastem" :))  

Noi nu mai suntem in MI de ceva timp ;)

Multumesc Leona! Poza nu o mai schimb ca oricum nu am updatat nici cand eram blonda :). De intinerit, nici-o sansa... asa ca o las pe cea veche.

Am aflat ca nu mai sunteti in zona, daca-mi amintesc bine erati pe picior de plecare cand ne-am vazut ultima data.

Cum v-ati acomodat? E mai bine acolo? 

•  07-05-2012, 06:33 PM 82842 in reply to 82835

Colegu' Cyber e tot in MI ( adicatelea Michigan, nu Ministeru' da Interne ). Se uita cu jale le Romportal si injura Facebook-ul. 

Intre timp s-a lasat de pescuit si s-a apucat de crosetat ( glumez... ). Colegu' Cyber e deprimat, fiindca tine cura de slabit. Adio mici, adio bere, adio ciorbitza de burta, hello iarba fara gust si branza de veci. In august Gogutza face 5 ani si s-a smecherit mai rau ca tac'su. Ma ajuta la gradinarit si canta la tot ce-i pica-n mana ( pian, 3 chitari, dramba, frunza, pieptene, cimpoi ).

Nici io nu-s blond da' am albit de tot.

N-am intrat pe Facebook niciodata si nici n-am de gand.

Hai Dinamo in continuare !

" Am avut revelatia ca in afara de Dumnezeu nu exista adevar" - Petre Tutea

Biserica Ortodoxa Romana Sfanta Treime, Troy, Michigan
  •  07-07-2012, 03:33 PM 82844 in reply to 82842

Cool Ce cautati aici fara mine?
    Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  07-21-2012, 06:52 AM 82845 in reply to 82844

bonepaula:
    Cool Ce cautati aici fara mine?

Cum adica Paulinooo? Pai cum ce cautam? Pe tine breeeee!

Baga una pe la spate!

" Am avut revelatia ca in afara de Dumnezeu nu exista adevar" - Petre Tutea

Biserica Ortodoxa Romana Sfanta Treime, Troy, Michigan
  •  08-01-2012, 06:39 PM 82847 in reply to 82845

Pai chiar asaaaaa, asta vroiam sa spun si eu!! Ati scris aici farA mine?? Noroc cu Priscilla ca m-a atentionat pe fb ca mi -a scris pe rp :))))) tare Priscilla noastra:)))

Ce dor mi-e de toti, mai ales de cyber dinamovistu' ! Faceti amical cu barca huuuh? Nu va mai ajnge nimeni la nas nt ntzzzz 

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
View as RSS news feed in XML